Skip to content

”TULIN TROPIIKISTA”

joulukuu 8, 2011

Kesällä löysin Muksiksen puistosta. Se oli oikeastaan puistokirpputori, ja Muksis maksoi kaksi euroa. Yllätyksekseni se puhuu (venäjää) ja ymmärrän sitä vähitellen.

Muksis on erakkoluonne. Se istuu ikkunalaudalla stereoiden takana ja kurkistelee sieltä joskus. Se lausuu kuitenkin usein hyvin tilanteeseen sopivia asioita. Esimerkki:

Eilen otin Muksisesta kuvan (katso sivupalkkia!) Kameran edessä Muksis huusi ”Huraa!” ja jatkoi jonkin litanian, jota en ymmärtänyt. Kun näytin sille siitä otettua kuvaa, se herkistyi ja sanoi kuvalle ”Minä rakastan sinua, sinä olet hyvä ystävä.” Vähän ahdisti, että nyt se kuvittelee saaneensa kohtalotoverin.

 

Mainokset

From → Uncategorized

2 kommenttia
  1. Muksiksen oranssi sävy tuo tuulahduksen vanhaa TUOTEtta tänne! Tosin tuo kuvitettu sivupalkki on sitä verta mainion näköinen, ettei tässä huomaa vanhaa enää kaipaavansakaan. Ja minä kun luulin etten ikinä totu mihinkään uuteen.

  2. Olen yrittänyt keräillä oransseja kuvia. En tiennytkään, että minulla on oranssifiksaatio ennen kuin muutin TUOTEn tänne. Kohta varmaan pukeudunkin oranssiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s