Skip to content

SHMERROS

tammikuu 5, 2012

Okei, on kiva, että yritykset palvelevat asiakkaitaan tekstiviesteillä. Viesti tyyliin ”Silmälasisi ovat nyt valmiit” on mukava saada, joskin siitä tulee sellainen olo, että pitää tuli perseen alla juosta hakemaan ne (mutta se on tietenkin oma asennevammani).

Mutta.

Kaikki yritykset eivät ole ymmärtäneet, että siihen tekstiviestiin kannattaa laittaa muutakin infoa kuin se ”Tuotteesi on nyt haettavissa”. Vein eilen mustekasetteja täytettäväksi ja iltapäivällä yritys lähetti viestin, että valmiita ovat. Ajattelin sitten, että menen hakemaan ne  vasta tänään, kun ei niillä niin kiire ole. Ja mitä; liike onkin tänään suljettu jostain syystä! Tämä olisi ollut kiva tieto siinä eilisessä viestissä. Ettei olisi tarvinnut turhaan. Ja nyt niiden mustekasettien haku menee jonnekin ties minne ensi viikolle, kun tässä on loppiainen ja viikonloppu välissä. Olisin minä ehkä sittenkin halunnut viikonloppuna printata jotain…

PS Kuntosalilla on törkeä tunku näin vuoden alussa. Sama juttu oli viime vuonna. Toukokuussa alkoi kummasti helpottaa. Eilenkin kuuntelin keskustelua siitä, kuinka moni oli uudenvuodenlupausta lunastamassa. Tuli itsellekin sellainen olo, että olen täällä vain koska olen luvannut jotain, vaikka olen käynyt vuoden aika ahkerasti.

Mainokset

From → Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s