Skip to content

SE UUSI

tammikuu 27, 2012

Google ilmoitti uudet käyttöehtonsa, joiden mukaan taas jaetaan ja tallennetaan kaikkea minusta lisää kaikkialle. Olen edelleen vailla sähköpostia, joka korvaisi Gmailin, jonka kanssa jouduin äärimmäiseen pulaan syksyllä. Ehdottakaa jotain (ilmaista) hyvää sähköpostia ja olen siellä kärppänä!

Kävin äänestämässä. Se oli kompromissi; olisin halunnut äänestää vaalipäivänä, mutta kulta sanoi ettei koskaan enää halua mennä äänestämään vaalipäivänä (meillä on molemmilla hienoja kokemuksia vaalitoimitsijan tehtävistä nuoruusvuosilta). Joten menimme taas Prisman kankaisiin äänestyskoppeihin. Tietysti olisin silti voinut mennä vaalipäivänä läheiselle koululle, mutta on kivempaa mennä yhtä aikaa. Vähän niin kuin silmälääkäriin, jonne menen maanantaina ja otan kullan mukaan (koska siellä kumminkin laitetaan niitä silmätippoja, joiden jälkeen en näe mitään pitkään aikaan).

(En ole käynyt silmälääkärissä melkein 10 vuoteen, ja kun joka tuutista pelotellaan glaukoomalla ja ties millä, ajattelin että on paras mennä. Luulotautiset kerryttävät lääkärien kassaa, se on meidän tehtävämme tässä maailmassa.)

Tunsin itseni vanhaksi kun selailin luontaistuotehyllyistä niveltuoteryhmän sitäsuntätä. Mietin, minkänäköisessä paketissa piilee se plasebo-vaikutus, johon eniten uskoisin. Oikeastihan käteni paranee aina kun annan sen levätä, mutta koska kirjoitan tarpeettoman pitkiä (monikymmensivuisia!) esseitä tentaattorille (joka ei varmaan edes lue niitä), tarvitsen plaseboja elämääni.

Itse asiassa koko elämän saisi helposti kuntoon plaseboilla. Kun vain tietäisi, millä.

Olen alkanut juoda kahvia, se näkyy uhkaavien paniikkikohtausten väijymisenä horisontissa. Ajan ne pois meditaatiolla; saavutan länsimaisen ihmisen lopullisen haaveen, jossa mistään ei tarvitse luopua ollakseen jotakin muuta. (Kolme opiskelukaveriani on yhtä aikaa raskaana.) (Nämä asiat eivät liity toisiinsa.)

Opinnoista puheen ollen: erikoistumiseni ratkeaa tällä toisellakin kierroksella juuri niin kuin ensimmäiselläkin. Teen ne tentit, joihin löydän kirjat oman kaupunkini kirjastoista. Näin valinta on ikään kuin tehty puolestani, minun ei tarvitse matkustaa yliopistolle hakemaan kirjoja sieltä ja kaikki sujuu kuin itsestään.

Vähän niin kuin elämä itse. Plaseboilla.

 

From → Uncategorized

3 kommenttia
  1. Miusta tuossa Googlen jutussa ei ole mitään uutta. Tottakai ne on keränneet tietoa ja profiloineet siitä saakka kun tilin avasi. Mutta musta on jotenkin miellyttävämpää kuin loiseni on Google eikä esim Facebook, jonne en siis edelleenkään ole mennyt enkä mee.

  2. No, FB ei ole vielä pyytänyt minulta kopiota passistani, minkä Google on tehnyt, joten en tahtoisi antaa Googlelle yhtään enempää informaatiosta itsestäni…

  3. Se passihomma oli vain vaihe, jonka ne itekin huomasivat älyttömäksi alle parissa viikossa :-)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s