Skip to content

SIVUA EI OLE

helmikuu 27, 2012

Luin, että Googlesta voi poistaa oman hakuhistoriansa ja voi myös kieltää hakuhistorian tallentamisen vastaisuudessa. Se olikin kuulkaa helppoa; ohjeista löytyi kyllä kohta, jossa tämä neuvotaan, mutta mikään linkki ei toiminut. ”Mene tälle sivulle” -> ”sivua ei löydy”. Toistuvasti. Niin että ei sitä oikeasti voinut poistaa tai kieltää.

Grreat.

Toinen, mikä ei tässä maailmassa toimi, on Doven putelisuunnittelu. Tai sitten en vain ole kohderyhmää. Sain joululahjaksi Doven puteleita, joten olen perehtynyt niihin nyt pari kuukautta.

Esimerkiksi suihkusaippuapullon kantta ei saa auki millään muulla keinolla kuin työntämällä kannen peukalonkynnen alle ja vääntämällä (ai!). Kannen läppä on pikkuruinen ja tiukka. Hyvä yhdistelmä, jos haluaa tehdä pullon, jota kukaan ei avaa missään olosuhteissa (varsinkaan suihkussa, kädet märkinä).

Toiseksi esimerkiksi ihovoidepullosta ei saa ulos puolta millilitraakaan voidetta, ellei purista pulloa kaksin käsin. Yhdellä kädellä ei toiveitakaan. Puristusvoimaa tarvitaan niin paljon, että minusta ei sitä löydy. Ja mihin se voide pitäisi pursottaa, jos molemmat kädet ovat kiinni pullossa?

Tästä olenkin päätellyt, että Dove tekee tuotteensa naisille, joilla on pitkät muovikynnet (joilla on helppo kivutta napsautella korkkeja auki) ja joiden ei itse tarvitse rasvata ihoaan, vaan sen tekee raavas mies, joka jaksaa puristaa voiteen esiin (eikä naisen näin ollen tarvitse hampaat irvessä kaksin käsin yrittääkään).

Ihan kuin olisin ollut matkalla: katselin eilen Angels in American kuusituntisen sarjan läpi. Loistava reissu. Vaikka olen nähnyt sen varmaan kolme kertaa ennenkin, se kannatti tosiaan katsella yhteen menoon. Tajusin joitakin nyansseja, jotka olivat jääneet ennen huomaamatta, kun jaksojen näkemisen välillä oli ehtinyt unohtua jotakin.

Sarja on niin hyvin kirjoitettu, että saavutan aina kummallisen pyhyyden tilan sitä katsellassani. Enkä nyt tarkoita mitään enkelipyhyyttä vaan sitä tunnetta, että ihmisessä on tuollaisia syvyyksiä, joista nämäkin tekstit ovat tulleet. Se on loistavaa & mykistävää.

From → Uncategorized

5 kommenttia
  1. Google hallintapaneelin kautta pakko päästä. Oisko ruuhkaa nyt kun joka paikassa on huudettu että menkää sinne menkää sinne?

  2. Itse asiassa sillä sivulla, minne minut ohjataan, Google ehdottaa, että haluaisinko kenties asettaa päälle sen selaushistorian tallentamisen. Eli en usko, että voin tyhjentää sitä, koska sitä ei ole. Ehkä? Kenties?

  3. Voi olla niinkin, että sulla ei ole hakuhistoriaa jos et ole hakenut mitään samaan aikaan kun sulla on ollut gmail auki!

  4. Vainoharhaisuus kannattaa!

Trackbacks & Pingbacks

  1. SURULLISINTA ON SE KUN SE « TUOTE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s