Skip to content

ENSAM KVAR

huhtikuu 22, 2012

Bussi seisoi 10 minuuttia paikoillaan Hullujen päivien kohdalla. Yksityisautoilijat kun tunkivat kohti tuota parina vuoden päivänä köyhillekin avattua tavaraparatiisia niin, että aina kun bussikaistalle tuli vihreä valo, poikittaisliikenteen autot olivat jökähtäneet keskelle risteystä. Tätä kymmenen minuuttia. Paikoillaan. Ou jes.

Vietin eilen ensimmäisen viinipitoisen illan sitten… Saksan-matkan (tosin siellä join paljon vähemmän). Kivoja flashbackejä opiskeluvuosiin. Silloinhan sitä juotiin & keskusteltiin kuusi-seitsemän tuntia illassa. Aikuisena kivointa on se, että joku lupaa kyydin kotiin yöksi. Omasta sängystä herääminen! (Huomaan kuitenkin kaipaavani seitsemän tunnin keskusteluja. Pitänee alkaa viettää viinipitoisia iltoja useammin.)

Muistelin, että opiskelukaverit sanoivat kolmantena vuonna, että nyt minusta alkaa jo saada vähän otetta. Tutustun niin hitaasti. Tämä eilinen oli kolmivuotisen kurssin päätösjuhlistus, ja mietinkin, olenko yhä yhtä hidas tutustuja. Nyt kaikki tuntuivat tutuilta, mutta emme ole jakaneet sellaisia elämäntotuuksia kuin opiskelukavereiden kanssa. Sellaista dramaattista rypemistä kuin parikymppisenä. Ihmiset ovat aikuisena niin kohteliaita. En minäkään usko, että ketään kiinnostaa minusta muut kuin tietyt puolet.

Ehkä kuitenkin olen nykyään nopeampi tutustuja. Se johtuu yksinomaan siitä, että nykyään voin kommunikoida kirjoittamalla (tässä ja Facebookissa). Jos edelleen olisi vain kasvokkain käytävät keskustelut, olisi edelleen yhtä pihalla kaikkien näiden kolmivuotisten kamujeni elämästä kuin kolme vuotta sitten.

Mainokset

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s