Skip to content

LUKIJALOISIA

huhtikuu 24, 2012

Olen pohtinut bloggaamista ja lukijoita. Jotkut (krhm!) bloggaavat yhdeksättä vuotta, ja huippulukijamäärät ovat jääneet jo kauas taakse. Toiset näyttävät saavan heti satoja päivälukijoita. Kaikessa mitä teen, jään marginaalin marginaaliin. En ehkä kaipaisi kauheasti lukijoita, kirjoittaahan tätä nyt ennemmin kuin selkäänsä ottaa. Mietin vain. (Blogin muuttaminen kyllä vähensi Google-osumia kymmenillä viikossa, mutta ne osumat eivät koskaan tuo lukijoita, ainoastaan pettyneitä ihmisiä vilkaisemaan, että jaa, ei täältä löytynytkään sitä asiaa, mitä etsin.)

Purin eilen sen juuri ostamani korun. Mikä urakka oli koota se takaisin! Tämän takia on erikseen koruntekijät ja -ostajat! Mutta nyt se on lyhempi, ei kiepu kädessä vaan suorastaan painuu syvälle ihoon. Ah.

Viikkoja on mennyt niin, että melkein joka viikonloppu meillä on yövieraita. Pidän siitä, muutun kummallisen iloiseksi ja teen ruokaa, haudutan teetä suuressa pannussa. Ajattelen, että juuri tällaista hössöttäjää kaikki aina vihaavat, itsekin vihaan. Kun saisi olla vain. Rennosti. (Tosin meillä kyllä käy ihmisiä, jotka ottavat rennosti: syövät seuraavaksi päiväksi tarkoitetut ruoat lupaa kysymättä ja sellaista. Siitä minä pidän, etteivät kaikki pidä minua etäisenä tai pelottavana, vaikka itse tunnistan sosiaalisten taitojeni kömpelyyden päivittäin. Kuten nyt fysioterapiassa, jonne yritän keksiä etukäteen listan puheenaiheita, eivätkä ne koskaan riitä tunniksi.)

(Oikeastaan estoisuuteni johtuu siitä, että pinnan alla kuplii niin monta asiaa, joita kukaan ei halua taakakseen. Pelkään, että jos alan puhua, alan putkautella ulos nämä asiat, listan elämäni käsittelemättömistä menetyksistä. Joskus ne eivät vaivaa minua lainkaan, silloin on helppoa olla kevytmielistä kahvitteluseuraa.)

Kevät hakaisee minut aina keskeltä, ajattelen ihmisiä joita ei pitäisi ajatella ja kaipaan kaupunkeihin, joihin ei pitäisi kaivata. Aloin taas karpata, vyötä sai viikossa kiristää parilla reiällä. En erityisesti halua laihtua, minä vain vihaan sitä viljaturboamista, siitä tulee kuvottava olo ja kaikki kuristaa.

 

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s