Skip to content

KOMMENTA

Touko 20, 2012

Päässäni soi tauotta Limonadi Elohopean ”Mä oon kyllästynyt itseeni, universumi on kyllästynyt minuun” ja se on totta; olen. Tänään tajusin kristallinkirkkaasti, ettei elämästäni tullut sellaista kuin piti. Kuin oletin olevan mahdollista. En tee vinhoja taideprojekteja älykkäiden ihmisten kanssa. En käy seitsemän tunnin keskusteluja (muutoin kuin kirjoittajaryhmän päättärihumalassa). En asu omassa talossa, jossa voisin laittaa asiat mullin mallin. En tunne ketään, joka soittaisi ja kutsuisi minut mihinkään.

Tähän aina tarjotaan ratkaisuksi, että alapa tutustua ihmisiin! Ei se niin mene. Tutustun kyllä ihmisiin, mutta noin yksi sadasta ihmisestä, johon tutustun, on riittävästi samalla aaltopituudella, jotta ne seitsemän tunnin keskustelut ovat edes etäinen mahdollisuus. Ja sitten kaikilla on näitä töitä, lapsia, mitä lie kenelläkin, minkä vuoksi he eivät ehdi tai jaksa tehdä mitään älytöntä (kuten vaikka ryhtyä katutaiteilijoiksi hetken mielijohteesta).

Äh, tästä ei tullut mitään. Olen kyllästynyt elämäni jokaiseen pikkuruiseen yksityiskohtaankin. Jokaiseen pisteeseen, jonka laitan pedantisti oikeaan paikkaan. Jokaiseen sanaan, jonka kirjoitan.

Jokaiseen taidenäyttelyyn, jossa käyn, koska taidetta on kiva harrastaa. Aina sitä samaa: teosten tuijottelua.

Ja sitten kun joskus tapaan ihmisen, jonka kanssa mikä tahansa olisi mahdollista, en pysy perässä, ja tiemme eroavat.

 

From → Uncategorized

One Comment
  1. Minä en osaa tutustua ihmisiin, ja jos joskus osaan, en osaa ottaa heihin yhteyttä. Jotenkin niin hankalaa sellainen.

    Ja aina kun luulen jollain tasolla ymmärtäneeni ihmisiä ja ihmisten välisiä suhteitä, joku tai jokin osoittaa minun ymmärtäneen taas väärin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s