Skip to content

IL MIO

kesäkuu 11, 2012

Väsyttää.

Naiivisti kuvittelin, että saisin yhden lehtihomman etenemään nopealla aikataululla. Olen nyt odotellut pari viikkoa, että joku joka osaisi vastata, vastaisi. Pari viikkoa sähköposteja ja odottelua. Oh, yes. Ja varmaan juuri ensi viikolla joku ilmoittaa, että tällä alkaa nyt olla jo kamala kiire (ensi viikko on koko kesään varaamani ainoa lomaviikko, enkä aio olla käytettävissä).

Stressaan kaikkea alitajuisesti koko ajan. Siksi minulle on helppo aiheuttaa traumoja. Koska jo valmiiksi pelkään, että lentokone putoaa, saan elinikäisen lentokammon, kun koneen moottoriin sitten lentää se lintu (emme pudonneet, laskeuduimme sievästi). Koska jo valmiiksi tiedän, että mihin tahansa voi kuolla, saan elinikäisen korkeanpaikankammon yksistä huterista portaista. Ja koska jo valmiiksi tiedän, ettei kukaan tykkää minusta vähääkään, yksikin negatiivinen kommentti romuttaa minut kuukausiksi.

Jos joskus kasvatan lapsen, teen siitä niin hullunrohkean kuin pystyn. Aika paha perintö on ihmiselle se, että pelkää ihan jokaista asiaa ihan joka sekunti. (Olen sentään oppinut jotain, esim. sen, että ihmiset ovat yleensä kivoja, ja ihmisten kanssa on kivempaa kuin yksin. Se on jo aika paljon yhdelle elämälle.) (Mutta koska tiedän, mihin kaikkeen voi kuolla ja mistä kaikesta tulla kauheita traumoja, en tietenkään aio kasvattaa koskaan lasta.)

From → Uncategorized

2 kommenttia
  1. Heidi permalink

    Kuulostaa tutulta, minunkin lentokoneeni on pudonnut monta kertaa. Minkähänlainen energia vapautuisikaan kun oppisi olemaan pelkäämättä mitään.

  2. Pelko on varmaan sellainen turvallinen energian kuluttamisen väylä, siksi tyydyn siihen. Jos oppisin kestämään asioita pelkäämättä niitä, joutuisin keksimään, mitä oikeasti elämälläni tekisin. Jos minulla oikeasti olisikin mahdollisuuksia sen sijaan että minulla on näitä uhkia kaikkialla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s