Skip to content

SIENIMETTÄ

syyskuu 16, 2012

Kiittelin metsää ääneen, se antoi sieniä niin ettei kaikkia jaksanut tänään puhdistaa. Sienestys = kivaa, sienten käsittely kotona = tylsää.

Metsässä on kivaa, koska siellä ei tarvitse sortua pikkumaiseen itsensä vertaamiseen muihin. Ei tarvitse miettiä, mitä ei elämässään saavuta.

Olen kirjoittanut runoja, käteni kestää. Tiedän ajautuvani aina vain kauemmas jostain ymmärrettävästä. Mutta koska tiedän, ettei runoja kukaan koskaan julkaise, olen harvinaisen vapaa kirjoittamaan (tietysti toivon silti, että julkaisee, joku, joskus).

Piti vuokrata sukulaisten kanssa asunto Roomasta kuukaudeksi, nyt he valitsivat sen ainoan kuukauden, joka ei sovi meille. Rooma leikkii vaikeasti tavoiteltavaa tällä erää. (Syöksyisin sinne heti huomenna sohvasurffamaan, jos se olisi mahdollista, mutta se ei ole – roomalaiset sohvasurffaajat kertovat saavansa joka päivä useita satoja sohvapyyntöjä, joten yöpaikan löytäminen sitä kautta on mahdotonta. Hotellien varaaminen? Hankalaa, kallista, epämukavaa.)

Olemme jo vuosia suunnitelleet ulkomaille muuttamistakin. Ehkä sitten eläkepäivinä (huomaatteko, kuvittelen edelleen, että minunkin sukupolveni pääsee joskus eläkkeelle!)

Mainokset

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s