Skip to content

OIVOI

syyskuu 21, 2012

Menin baariin. Kävin seuraavan keskustelun:

exme: Saako teiltä teetä?

baarimikko: Ei saa.

exme: Ei?

baarimikko: Ei.

exme (hätääntyneenä): Vissyä, limsaa, mehua?

baarimikko: Mitä haluat?

exme (miettii päässään läpi kaikki limsamerkit, koska ei näe missään listaa myytävistä limsoista): Fantaa?

Baarimikko kaataa puoli litraa Fantaa lasiin. Juon sitä tunnin, en ole vuosiin juonut limsaa. Tulee paha olo. Hankalaa tämä elämä, kun ei oikeasti tykkää juoda muuta kuin vettä tai teetä, muttei kehtaa ottaa vesilasiakaan, jos istuu pitkään jossain.

Ystävä tuli baariin ja alkoi maanitella minua mukaan runotapahtumaan X: Voit verkostoitua luonnollisesti! Istut samassa pöydässä kuin esiintyvät runoilijat!

En mennyt. Verkostoituminen on sitä, että yrittää hyötyä ihmisistä, enkä minä halua hyötyä kenestäkään. Ja, olen tästä varma, ketään julkaissutta runoilijaa ei kiinnosta istua samassa pöydässä jonkun random-ventovieraan ”minäkin kirjoitan pöytälaatikkoon”-tyypin kanssa. Ja jos kiinnostaa, runoilijoilla ei kuitenkaan ole päätösvaltaa useimmissa kustantamoissa, joten ystäväni ajattelemassa verkostoitumismielessä koko homma olisi ollut turhaa.

Sain kyllä läppärin huollosta. Ahdistuin, kun luin luovutuspaperista, että ellei laitetta haeta 30 vrk:n kuluessa huollon valmistumisesta, huoltoyhtiö katsoo sen olevan omaa omaisuuttaan. Soitin huoltoon, jossa koneeni oli ollut 1,5 viikkoa ja he lupasivat laittaa sen heti tänään kuntoon. Hienosti laittoivatkin. Mutta ellen olisi soittanut, olisivatko he laittaneet sitä kuntoon? Mikseivät he laittaneet sitä jo eilen, vaan vasta kun soitin?

Ihme juttuja.

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s