Skip to content

TUM-TUM

syyskuu 22, 2012

Kaupan pihassa mies huusi lapselleen pää punaisena. Hän paiskasi auton oven kiinni (lapsi istui jo autossa) ja ajoi pois ennen kuin kukaan paikalla ollut ehti muuta kuin tuijottaa suu auki. Mikseivät aikuiset ajattele? Miltä tuntuu, kun joku huutaa ja haukkuu täyteen ääneen? Pahalta, aikuisestakin. Miltäs sitten tuntuu lapsesta, jonka oma vanhempi tekee niin? Lapsi menee sirpaleiksi, eikä koskaan enää ole ehjä.

Isä päästeli vähän paineita. Lapsi tietää tästedes ikuisesti, että on maailmassa yksin. Että jopa omat vanhemmat voivat olla lasta vastaan, edes omien vanhempien välittämiseen ei voi luottaa.

Mitä idiootteja aikuiset osaavat olla.

Mainokset

From → Uncategorized

2 kommenttia
  1. Niin no, tää on tätä kun kaikki saa panna paljaalla niin paljon kuin huvittaa. Ei mitään pätevyystarkistusta, kelpaako tämä vanhemmaksi. Eikä se siitä muutu koska ”mulla on oikeus” ja ”mä haluun”.

  2. Luulenpa, ettei moni edes ajattele, haluaako lapsia. Se on niin perussettiä, että lapset tehdään. Ainakin olen aika harvan kuullut miettivän tätä asiaa (ja itse sentään olen aina hyvin valmis keskustelemaan siitä, etten aio tehdä lapsia, joten tilaisuuksia olisi monellakin ollut tarttua tähän aiheeseen).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s