Skip to content

LOPPUVAUDE

joulukuu 3, 2012

Kaikki vauvat syntyvät loppuvuodesta. Siis kaikki! Tämän vuoden marras-joulukuussa kaveripiiriin on syntynyt 5 vauvaa. Koko vuonna sitä ennen… ööö… nolla? Ei kun tammikuussa yksi, siitä on jo niin kauan etten muistanut että se oli tänä vuonna.

Myös lähipiirin jo vanhempien lasten (siis vauvaa vanhempien) synttärit ovat kaikki marras-joulukuussa. Kaksi on tammikuussa, eli vuodenvaihteessa nekin.

Loppuvuoden paniikin nimissä käyn kuntosalilla koko ajan, ettei vuoden kuntosalimaksua menisi kauheasti hukkaan. Kesällä on ihan helppo löhöillä, ei harmita yhtään ettei käy salilla. Nyt pitää ottaa nekin viikot takaisin.

Kuntosalilla on aina ne samat ihmiset, vaikka sinne menisi sunnuntaina klo 10 tai tiistaina klo 19. Sen sijaan en koskaan törmää siellä erääseen, jonka tiedän käyvän samalla salilla.

Olen viime päivinä kirjoittanut runoja. Olen myös ostanut lentoliput Saksaan (luoja sentään, en olisi koskaan uskonut, että ihastun Saksaan niin että alan käydä siellä toistuvasti! Saksaan!), missä aion kirjoittaa lisää. Jotenkin vain pitäisi uskaltaa mennä lentokoneeseen. Viimeksi kun voitin pelkoni ja istuin koneeseen, lintu lensi koneen moottoriin ja palasimme takaisin kentälle, josta lähdimme.

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s