Skip to content

JOOJOOEIEI

maaliskuu 6, 2013

Kurkku kipeä kolmatta päivää, en pysty puhumaan. Muita oireita ei ole. Pitäisi mennä töihin (sanoin puhelimessa joojoo monelle kiireiselle hommalle) mutta kun kurkkuun sattuu, olen tuskanhiessä kauttaaltaan. Vihaan kurkkukipua.

Ehkä menen huomenna & olen tuplasti tehokkaampi.

Aamulla heräsin ovikellon soittoon. Puin päälle, en kiirehtinyt. Ovella kuitenkin seisoi edelleen mummo, kun avasin. Uskonnollinen lappunen työntyi ovenraosta minua kohti. Koska kurkkuuni sattui ja olin puoliunessa, sanoin: ”ei ei ei ei ei ei ei ei ei” ja vedin oven kiinni (en tiedä, jäikö lappunen roikkumaan oven väliin, en katsonut).

Jos ovessa lukee ”ei mainoksia” se tarkoittaa minusta myös uskonnollisia mainoksia. Tosin käännytystyöhän ei saa olla kiinni käännytettävän omasta tahdosta. Aikoinaan ovessamme luki ”ei uskonnollista propagandaa” ja silti sitä tuli, joku soitti ovikelloakin ja sanoi ”näin kyllä tuon lapun ovessanne, mutta ajattelin silti…” ja taas oli tosi hankalaa olla kohtelias kieltäytyjä.

Mietin, miksi kaikkinäkevä jumala lähettää sanansaattajansa luokseni aina hyvin epäsopiviin aikoihin. Kuten nyt aamulla, kun olen kipeä ja vielä nukkumassa.

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s