Skip to content

KEVÄTTÄ VEK

huhtikuu 16, 2013

Kevät on kuin madonreiän kautta siirtymä vuodentakaiseen: koko käsivarressa juilii hermoja, niveliä, ligamentteja, lihaksia. Oi, au, yäk. Tiskaaminen = mahdotonta, pudotan kaiken, kipu tekee minut vittumaiseksi. Myönnän, olen mennyt taas kuvittelemaan, että voisin sekä kirjoittaa että tehdä jotakin muuta. En voi, siihen on opittava: voin yhden päivän aikana vain joko kirjoittaa ja levätä tai tehdä jotain muuta ja levätä. Ei kaikkea.

Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmassa taannoin hihiteltiin peukaloinvalideille, joita älypuhelinten aikakausi synnyttää. Voin vannoa, että olin peukaloinvalidi jo ennen tätä aikaa; hankin kosketusnäytön juuri siksi, että sitä ei tarvitse naputella peukalolla vaan mikä tahansa muukin sormi käy. Rikkinäiset peukalonivelet muuten opettavat kaikenlaista hauskaa, kuten arvioimaan minkämuotoisen teemukin valitseminen kahvilassa kannattaa, jotta juodessa vältetään suurimmat tuskat.

On tiistai = taloyhtiön sauna. Välttelen mummoa, joka siellä heittää helvetillisesti löylyä. Olen laskeskellut, mihin aikaan kannattaa mennä, jotta hän ei ole siellä.

Sain omituisen potkun opiskeluun. Ehkä alitajunta kyllästyi loputtomaan hiljaiseen stressiin, kun mikään ei etene, ja taikoi minulle motivaation. Kas vain, hukassa se on ollutkin, yliopistomotivaatio!

Mainokset

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s