Skip to content

HAJOMAS

Touko 18, 2013

Aina kun saan kesken olevien kirjojen kasan alle viiteen, aloitan uusien kirjojen lukemisen: kesken on oltava yhtä aikaa ainakin: romaani, runokokoelma, jokin taideteoreettinen kirja (omaksi huviksi), tenttikirja, jokin hämärä vaihtoehtotieteellinen opus (esimerkiksi pyramidien rakentamisesta), jokin englanninkielinen romaani sekä (jo vuoden kesken ollut) Muumi-kirja italiaksi. (Yleensä kesken on ainakin kolme runokokoelmaa, pari-kolme romaania ja kasa kirjoja pyramidien rakentamisesta, ufoista yms.) Eniten vitkuttelen omaksi huviksi luettavien taidekirjojen lukemisessa (ne ovat yleensä niin kiinnostavia, etten halua saada niitä loppuun koskaan).

Tasapainon säilyttäminen on vaikeaa: kun kirja on pinossa keskeneräisenä yli vuoden, sitä ei enää jaksa jatkaa. Jos sen sijaan lukee kirjan parissa päivässä, sen maailma ei ehdi hautua päässä kunnolla, ja koko kirja unohtuu saman tien kun sen takakannen sulkee.

Tänään olisi hienoja tilaisuuksia olla tosissaan suomalainen: voisi katsella jääkiekkoa tai Euroviisuja. Miten minusta tuntuu, etten tee kumpaakaan?

Mitä lähemmäs heinäkuu ja Google Readerin lakkauttaminen tulee, sitä heiveröisemmiksi käyvät vaihtoehdot. Feedly toimi tähän asti hyvin, mutta uusimman päivityksen jälkeen se ei enää toimi lainkaan. Ehkä lopetan blogien lukemisen sitten heinäkuussa, saakeli.

Mainokset

From → Uncategorized

3 kommenttia
  1. Kyllä Netvibes on ihan hyvä.

    • Loin sinne tunnukset joskus kuukausia sitten, mutten ole vieläkään osannut viedä tilauksia sinne. Ei kai se vaatisi kuin päämäärätietoisen istumisen koneella opettelemassa, mutta kun en jaksa istua päämäärätietoisesti koneella vaan HALUAN VAIN LUKEA RSS-FEEDIT HELPOSTI nyt taas kiihdyn, muista verenpaineesi, exme, hengitä –

    • No höh, nyt onnistuin siinä heti (kun keräsin vähän raivoa).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s