Skip to content

AION ELÄÄ SEN

heinäkuu 23, 2013

Pitkässä kuumassa kesässä on ilmeisesti se vika, että ihmiset ehtivät kyllästyä kesään. FB on täynnään päivityksiä, että voi voi kun syksy jo kohta alkaa (minkä tulkitsen kesään kyllästymiseksi; itse en ajattele syksyä ennen syyskuuta, koska siihen asti on silkkaa kesää). Ja uutistenlukija kysyi meteorologilta: tästäkö ne syksyn kylmät päivät alkavat? enkä voinut uskoa korviani. No ei kai ala, heinäkuussa!

Töihin tai opiskelemaan palaaminen on eri asia kuin syksy. Töihin palaaminen on aina yhtä ärsyttävää, aina sitä kyseenalaistaa itsensä, että teenkö tätä vain rahasta, ja sitäkin saan niin vähän, että voin vain haaveilla köyhyysrajalle kiipeämisestä jonakin päivänä (no en edes voi haaveilla, mutta haaveilen silti). Toisaalta pelkkä löhöily ottaa sekin päähän, joten on töistä ainakin ajankulua.

Kun sanon ihmisille, että tahtoisin ulkomaille, he aina vastaavat no mikset mene! olet ihan vapaa lähtemään! mutta en vieläkään ole tajunnut, miten mihinkään pääsee ilman rahaa. Ehkä jos olisin enemmän kaoottinen ihminen, kestäisin sen, että rahaa olisi vain menolippuun.

 

Mainokset

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s