Skip to content

PRAHIS

marraskuu 3, 2013

Eilen jouduin bussiin, joka oli puolillaan Tallinnan-matkalta palaavia humalaisia. Keski-ikäisiä. Seurasin sitä kinastelua kuskin kanssa (”ehdin polttaa yhden tupakan!” ”et ehdi, minä lähden nyt!”) ja miestä, joka koko matkan piti kättä syliinsä sammuneen naisen paidan alla (kun nainen heräsi, selvisi, etteivät he olleet pariskunta).

Naapurissa vauvojen määrä vain kasvaa; viime yönä siellä huusi kaksi vauvaa (mutta minullapa on kaksi korvatulppaa!) Olen voitonriemuinen aina, kun saan kahdeksan tunnin yöunet kaikesta menosta ja metelistä huolimatta. (Olenko muuten kertonut, että kun kesällä alakerrasta muutti pois perhe, jolla oli piano, kävi ilmi, että viereisessä rapussa on toinen piano?)

(Uskon, että tähän kaikkeen liittyy jokin opetus, jonka universumi ihan totaalisesti haluaa takoa päähäni (kuten: muuta omakotitaloon!) (tai: kuurouta itsesi hehkuvalla rautatangolla!).)

Tiettyjen sukulaisten luona juodaan aina viiniä ruoan kanssa, menen siihen mukaan ja kärsin sitten mahakipuja seuraavat yöt. Olen kauhean nirso vieras nykyään, kun lopetin sen kalankin syömisen (aloin syödä kalaa vuonna 2006, koska kukaan ei osannut tarjota minulle mitään kun menin jonnekin kylään. nyt ollaan taas samassa pisteessä: kukaan ei osaa tarjota mitään, koska eihän ole olemassa muuta ruokaa kuin eläimiä eri muodoissaan), ja välttelen vehnää (josta saan atooppisen ihottuman). Pitkään aikaan en ole ollut niin vahva, etten olisi kohteliaisuudesta syönyt kaikkea (ja tullut aina sairaaksi), mutta nyt huomaan olevani. Eihän se nyt niin rankkaa ole, jos joskus lounaaksi on vain salaattia ja ruisleipää.

Myyrä-lyijykyniä on kauheaa teroittaa, terä kutittelee jo alimman Myyrän varpaita.

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s