Skip to content

MY SWEET

huhtikuu 4, 2014

Kerrostalossa voisi pitää panttivankeja; klo 6 aamulla joka tapauksessa alkaa se patterien hakkaaminen ja huutaminen kaikissa (lapsi)asunnoissa.

Kirjoitin viime viikonloppuna vihaisen kirjeen naapureille, jotka valvottivat meitä yöllä (menin jopa hakkaamaan heidän oveaan klo 2, onneksi eivät avanneet, en olisi tiennyt mitä sanoa). Olen katunut kirjettä joka sekunti sen jälkeen kun pudotin sen postiluukusta. Ymmärrän kaikkia osapuolia. En osaa suuttua siitä, että heillä oli kivaa ja he asuvat paperiseinäisessä kerrostalossa, jossa kaikki kuuluu läpi. Olin vain niin vihainen silloin, huonosti nukkunut.

Mikähän siinä on, että aina kun reagoin tunteella, kadun sitä? Kun tein yhdelle lähiseudun pikkuliikkeen kauppiaalle kirjan (en tuntenut häntä silloin vielä yhtään, halusin vain tehdä sen), kaduin sitäkin. Että sillä tavalla olin ystävällinen. (Sittemmin olemme tutustuneet paremmin, enkä kadu enää ystävällisyyttäni ihan entiseen malliin.)

Mutta äh, se vihainen kirje!

No, joka tapauksessa muutto odottaa viimeistään vuodenvaihteessa (taloyhtiö kertoi, että ensi vuonna vuokra nousee noin 20 %, mikä on vähän liikaa tällaisesta… pahviseinäisestä elementtitalosta).

Mainokset

From → Uncategorized

One Comment
  1. I feel you. Mä olen kans saatanan vihainen jos en saa nukkua a) tarpeeksi b) yöllä c) silloin kun haluan. Onneksi talo on viime vuodet ollut aika hiljainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s