Skip to content

HATSU

heinäkuu 4, 2014

Sitä kun on tällainen teenjuojan imago, saa aina kaikilta lahjaksi teetä. Ja sitten ostaa myös itse teetä, tietysti. Niinpä, kun saa yhden teepaketin loppuun (siihen menee viikkoja/kuukausia), pitää kaappia penkoessa tehdä valintaa: juonko nämä vuonna 2013 vanhentuneet teet ensin pois, vai juonko kerrankin jotain uutta ennen kuin sekin ehtii vanhentua?

(Edelleen kaapissa on valtavia pöniköitä, joita sukulaiset toivat Kiinasta 2,5 vuotta sitten. Parasta ennen on mennyt viuhumalla ohi (mutta eihän tee kai niin nopeasti vanhene?) Ja jotkut käskevät säilyttämään teen jääkaapissa! Jääkaappissa! Sinne kun kasaisi kaikki nuo teet, ei mahtuisi enää mitään muuta.)

(Joo, olen teeloukussa.)

Yksi teenjuoja neuvoi tekemään teestä vain yhden haudutuksen. Näin teenkulutuksen voi jopa tuplata, jos ennen on hauduttanut jokaisesta teeannoksesta sen kaksi kertaa. Mutta. Sitten on esimerkiksi pu erh, josta eri haudutukset ovat ihan erilaisia. Siitä on pakko tehdä toinen. Ehkä kolmaskin.

Toinen neuvoi pitämään aina omaa teetä mukana, niin että voi juoda sitä kodin ulkopuolellakin. Kylässä. Tai kun kahviautomaatista saa sen kuuman veden. Omat purut sekaan!

Mietin eilen tätä kaiken yltäkylläisyyttä. Kun haluan parvekkeelle tomaatintaimen, saan niin VALTAVAN taimen, ettei parvekkeelle enää mahdu ihmisiä (sitä kantamaan tarvittiin useampi, se painaa noin 50 kiloa). Kun haluan teetä, saan 150 pakettia teetä. Kun rakastan taidekirjoja, hetkessä minulla on taidekirjoja niin paljon, että osaa on säilytettävä vaatekomerossa.

Pitäisi varmaan haluta rahaa. Yltäkylläisesti rahaa.

 

 

Mainokset

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s