Skip to content

VILUT

marraskuu 11, 2015

Aineenvaihduntani perustuu kahteen asiaan: että syön koko ajan jotain ja että en liiku liikaa (kävelen tosin aina kaikkialle). Jos käyn kuntosalilla, näen nälkää kolme vuorokautta, koska olen liikkunut liikaa. Tai jos olen jossain kylässä enkä voi napostella ja juoda teetä koko ajan, olen nälissäni vähän väliä.

Ehkä tämä on tätä kaamoksen aiheuttamaa naposteluhimoa. Kesällä ei tarvinnutkaan syödä mitään, silti oli koko ajan täysi olo. (Miten me elämme täällä kaksijakoisessa pohjoisessa, emmekä ole silti yhtään sopeutuneet tänne? Sama masennus joka syksy, sama energia joka kevät? Ei mitään keinoa tasapainottaa elämää?)

Näin yhden lehtikuvan itsestäni, jonka kuvatekstissä nimeni tilalla oli edesmenneen siskoni nimi. Se on omituista, koska nimemme eivät muistuta toisiaan ja koska emme ole eläneet koskaan yhtä aikaa. Meitä on siis melko mahdotonta sekoittaa toisiimme. Siitä huolimatta ihmiset jotka eivät takuulla ole tienneet siskoni nimeä, ovat johdonmukaisesti halki elämäni erehtyneet kutsumaan minua hänen nimellään. Ystävät ovat sanoneet, tai ventovieraat, tai nimi on kirjoitettu papereihin (näytän kuulemma sennimiseltä).

Ehkä näytänkin sennimiseltä.

Ajassa ja avaruudessa on aukkoja, joiden kautta pujahtelee asioita.

Oletteko muuten huomanneet, ettei Doctor Whossa ole koskaan selitetty, mikä se Time Agency on, josta Jack Harkness putkahtaa? Olisi niin hienoja juonellisia mahdollisuuksia siinä(kin). Ai että, kun pääsisi ideointipöytään.

 

Mainokset

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s