Skip to content

LUSITTU

joulukuu 29, 2015

Okei, on aina kiva saada joululahjoja.

Mistä kuitenkin johtuu, että kun saa joka vuosi lahjaksi pyyhkeitä (niitä on jo kymmenittäin), ne ovat vuosi vuodelta huonompia? Onko tämä jokin yleinen laatukysymys? Ne 80-luvun, tietysti yhä käytössä olevat, pyyhkeet päihittävät uudet mennen tullen. Niinpä laitan aina kierrätykseen pyyhkeitä uudemmasta päästä. Mitä tekee pyyhkeellä, johon itsensä kuivattuaan on yhtä märkä kuin ennen kuivaamista? Vaikka pyyhe olisi kuinka kaunis.

Sain myös leiväntekokäärön, joka on niin scifi-keksintö, että siinä sekoitetaan aineet ja paistetaan leipä samassa paketissa. Olen tehnyt vuorokaudessa kolme leipää. Painonhallintani on jo 7 vuotta perustunut leivästä kieltäytymiseen, sitten saan tällaisen lahjan. Pitää yrittää rajoittaa tätä jotenkin, tätä tuoreen leivän viekottelevaa tuoksua, joka leviää asuntoon.

Yritän elää niin, että jokaista asuntooni tulevaa esinettä kohden yksi lähtee myös toiseen suuntaan. Siksi lahjat ovat hankalia; niitä ei saa itse valita, ja kuitenkin ne aiheuttavat tilanahtautta.

Sama kriisi joka joulun jälkeen.

From → Uncategorized

2 kommenttia
  1. Tähän on tietysti aiheen vierestä laitettava oma pyyheykköseni: Luhdan nää http://tinyurl.com/z4aj2hv eri kokoja.

    Yleensä pääsen itse valitsemaan, joten ei tuu huteja :) Toisaalta, en myöskään saa joululahjoja.

  2. Olen päästänyt irti tarpeesta säilyttää asioita vain siksi, että ne on saatu lahjaksi. Jokuhan on saattanut ostaa ne pyyhkeet vain, koska ei ole keksinyt mitään muuta (ei siis siksi, että pitkän ajattelun tuloksena juuri minun tulisi saada juuri nämä pyyhkeet). Niiden tunnearvo voi olla antajalle mitätön, ja jos ne eivät ole hyviä käytössä, laitan ne eteenpäin.

    Seuraavaksi voin ostaa tuollaisia hyviä pyyhkeitä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s