Skip to content

HELPOSTUS

huhtikuu 6, 2016

Tuntuu, että monelle 30+-vuotiaalle ikä on niin helpottava asia, että sitä korostetaan. Se tuntuu kierolta tässä ikuista nuoruutta ihannoivassa ympäristössä, mutta olen jo vuosia, vuosia kuunnellut ikäisteni ihmisten vanhenemisjuttuja. Ja niitä jaetaan FB:ssa: artikkeleita siitä, miten me kaikki rupsahdamme. Ollaan olevinaan niin vanhoja, sohvalta ei pääse ylös ilman älähdystä ja niin edelleen.

En vieläkään samaistu, vaikka olen sentään lähempänä maagista ikää 40 kuin 30. En jaksa ajatella ikää, kauhistella tuleeko tässä kohta ikänäkö, analysoida ruumiini uusimpia poikkeuksia entisestä.

Jaksan juosta nykyään enemmän kuin 10 vuotta sitten. Venyttelen vähemmän. Syön terveellisemmin. Käteni ovat paremmassa kunnossa kuin 30-vuotiaana, koska jumppaan niitä joka päivä. En tiedä, onko kasvoissani muuttunut moni asia huonompaan, en oikein jaksa katsella itseäni peilistä. Hiukset ovat pidemmät. Leuan alla on entistä löysempää ihoa (okei, se ehkä oikeasti häiritsee minua, jos alan kiinnittää siihen ihan hulluna huomiota).

Toisaalta luen juuri erästä romaania, jossa todetaan, että ikääntymisen merkit eivät tule tasaisesti ja vähitellen vaan kertaromahduksena. Joku voi näyttää tismalleen samalta 30- ja 40-vuotiaana, ja sitten vanhentua viikossa sen 10 vuotta.

Kiva skenaario.

(Joskus 30-vuotiaana yritin aloittaa silmänympärysvoiteen käytön, kun joku kertoi minulle, että sitä on käytettävä jo ennen kuin tulee ryppyjä. Ihmeellistä, ohutta pilipalirasvaa. Palasin apteekin Essexiin heti kun sain purkin tyhjäksi.)

From → Uncategorized

2 kommenttia
  1. Ana permalink

    Ne silmänympärysvoiteet on enimmäkseen ihan puhpah, mutta sain kyllä uuden nahkan kasvamaan pitkään vereslihalla olleeseen kohtaan käyttämällä Cliniquen All about Eyesiä. Kyllä ihmettelin! Jokin toimii, vaikkakin eri lailla kuin tehtaalla tarkoitettu :-D

  2. Mulla on niin kuiva iho, että mikään, missä lukee ”kasvoille” ei koskaan riitä. Tarvii sellaista kunnollista, paksua rasvaa, jota jotkut parempi-ihoiset varmaan laittaa jalkapohjiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s