Skip to content

BRBD

syyskuu 5, 2016

Breaking Badin päätyttyä yritän opetella uudelleen lukemaan kirjoja. Sen sijaan tahtoisin uppoutua johonkin toiseen tv-sarjaan. En kyllä nyt keksi mitään, mitä tahtoisin nähdä. Paitsi uusia jaksoja Doctor Whota.

Syön 100 %:sta suklaata, jota äiti oli epähuomiossa ostanut (eikä tykännyt). Kuka tästä voisikaan tykätä? Tästä saa kuitenkin kofeiinia.

Lopetin allergialääkekokeiluni siihen, että nukuin yli 10-tuntisia yöunia + pari tuntia päivällä, minkä jälkeen en ollut yhtään virkeämpi. Mitä on pieni silmien kutina, jos sentään pysyn hereillä?

Olen kirjoittanut ja editoinut vuoden ajan niin paljon, että yritän pitää taukoa siitäkin. Tosin huomaan päivittäin, ettei elämässäni ole mitään muuta. Mitä tehdä, ellei kirjoita? Käydä kävelyllä? Syödä?

 

Mainokset

From → Uncategorized

2 kommenttia
  1. Ootkos sä jo katsonut Six Feet Under tai Sorpanosit? Siis putkeen. Onhan se erilainen elämys taas kuin kattoo jakso viikossa. Mulla on vielä yli vuosi sitten ostettu Sopranos aloittamatta hyllyssä, mutta Six Feet Underin vetäisin jollain lomalla ja Breaking Badin kahdesti eri lomilla :)

  2. Mullan alla katselin pari vuotta sitten putkeen. Tykkäsin kovasti, joskin yksi tuttu meni kuolemaan kesken katseluputken, joten loppupään jaksoja vähän meni terapiakatseluksi enkä muista niistä mitään.

    Sopranosia en ole katsellut ikinä. Jotenkin se ei ole tuntunut kiinnostavalta ajatukselta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s