Skip to content

ISMIT

syyskuu 16, 2016

Olen miettnyt järjellä (mikä lienee jo lähtöjään virhe) rasistisia hyökkäyksiä turvapaikanhakijoita kohtaan. Näiden ihmisten oletuksena siis on kai, että Suomesta on tehtävä niin vastenmielinen maa, ettei tänne tule kukaan hakemaan turvapaikkaa? Siihen ei ihan taidakaan vihamielinen huutelu riittää, kun ajattelee, millaisista maista tänne tullaan.

Eli. Suomesta pitäisi tehdä maa, jossa pommi-iskut ovat arkipäivää ja ruokahuolto ei paikoin toimi yhtään? Maa, jossa ei uskalla mennä leikkikentälle, koska voi kuolla? Uskonnollisia vainoja, ehkä?

Sinne on aika pitkä matka. Ja kuka täällä sitten haluaa asua? Suomalaiset? Joiden mielestä sellainen maa olisi tosi ihqu?

En ymmärrä tätä yhtälöä. Minusta on hienoa, että Suomi on turvallinen, ja on vaikea hahmottaa ihmisiä, jotka tahtovat tehdä siitä vähemmän turvallisen.

Toinen dilemma: Halutaan ottaa turvapaikanhakijoilta pois kaikki tuet, mahdollisuus tehdä työtä ja elättää itsensä. Sitten kauhistellaan, että nämä pahat ihmiset ajautuvat rikollisille teille. Mitä?! Jos keneltä tahansa ottaa pois rahat ja mahdollisuudet, voi olla tällaisia yllättäviä seurauksia.

En voi käsittää.

Kolmas dilemma: ilmastopakolaisuus ei ole vielä edes alkanut, kuulkaa.

Mainokset

From → Uncategorized

One Comment
  1. Päivän piristys

    (not)

    ;-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s