Skip to content

JOULUN OTTAMINEN

joulukuu 9, 2016

Näin lapsettomana sitä oletetaan, että tahdon viettää koko jouluviikon matkustaen paikasta toiseen tapaamaan niitä, joilla on a) lapsia b) tärkeämpi ja kiireisempi elämä c) mitä tahansa. Olen viettänyt nyt jotain 10 joulua busseissa ja junissa istuen, koska pitää käydä kullan vanhempien luona (eronneet, eli kaksi kohdetta), tavata kullan kaikki sisarukset perheineen (koska he ovat niin kiireisiä, että heitä on tavattava silloin kun heillä on lomaa), omien vanhempieni luona on käytävä (taas satoja kilometrejä ihan päinvastaisessa suunnassa), uusivuosi on vietettävä jälleen eri paikassa (koska joku päättää pitää juuri silloin ”aikuisten juhlat ilman lapsia” kaikille sukulaisille) ja haluan nähdä myös kummityttöäni ja veljeäni ja

kummipoikaani ja hänen perhettään (taas satoja kilometrejä ihan eri suunnassa kuin mikään) ja

siinähän menee taas mukavasti viikko istuen bussissa, eikä ehkä riitäkään, ja joka paikassa ehtii olla perillä max yhden yön, kunnes taas on lähdettävä muualle.

Olen saanut rauhaisan joulun kerran, vuonna 2011, koska olin kuolettavassa flunssassa. Nyt ajattelin sillai radikaalisti, että entä, jos vain ottaisi joulun takaisin itselleen. Sanoisi kaikille, että saa minua tulla tapaamaan, jos huvittaa istua joulunpyhät bussissa. Tulen kyllä asemalle vastaan.

Mainokset

From → Uncategorized

One Comment
  1. Oikein! Olet hypännyt tarpeeksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s