Skip to content

OED

helmikuu 13, 2017

Minulla on yksi alkoholiton-alumiiniton-ja_jotain_muuta_ton herkän ihon deodorantti, jonka ostin joskus testimielessä. Sen pakkauksessa voisi yhtä hyvin lukea ”deodorantiton”, koska ei se ainakaan tarkoitettua tarvetta vastaa. Se suorastaan aiheuttaa hienhajun, jollaista ei tule edes ilman deodoranttia. Hieno tuote.

Istuin perjantaina kokouksessa, jossa selvisi, että useamman paikalla olleen ihmisen kotona (lapsilla siis) oli parhaillaan norovirus. Tämä aiheutti lievää hysteriaa meissä, joilla ei sitä kotona ole.

Pikkulapsiperheissä lienee tauteja sen verran usein, ettei sellaista arkea elävä tule ajatelleeksi, että muut ihmiset säästyisivät niiltä taudeilta, ellei niitä heille varta vasten tuotaisi. (En ole vielä sairastunut.)

Sanoin sitten samaisessa kokouksessa, että aina kun menen käymään jossain lapsiperheessä, tuntuu että siellä on täitä, influenssa ja kihomatoja. Tästä seurasi pitkä keskustelu paikalla olleiden lapsiperheiden edustajien täikokemuksista. Niinpä.

Inhoan sitä, miten taudeista nykyään puhutaan (jopa ruokapöydässä). Oksennustauti. Räkätauti. Kuulkaa, jos sanotte ”flunssa” tai ”mahatuti”, tajuan kyllä sen rään ja oksennuksen läsnäolon ilman että sitä tarvitsee erikseen korostaa.

 

Mainokset

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s